Aktivér program

Vigtigt: Inden aktivering af Kaspersky-programmet skal du kontrollere, at dato og tid på din computer passer til den faktiske dato og tid.

Aktivering af programmet indebærer tilføjelse af et abonnement og tilslutning af programmet til en My Kaspersky-konto.

Bemærk: Der skal bruges en internetforbindelse til at aktivere programmet.

Aktivér programmet, hvis du allerede har et abonnement på din My Kaspersky-konto

Aktivér programmet med en aktiveringskode

Aktivér prøveversionen, hvis den er tilgængelig

Efter du har aktiveret programmet, kan du se de følgende oplysninger i vinduet Profil: